Landgoed van Maas & Waal - Vakantiepark

Financiering recreatiewoning

Investeren in de toekomst

Het Landgoed van Maas en Waal biedt u de mogelijkheid om te investeren in een prachtige, luxe én comfortabele vakantiewoning, te midden van het al het moois dat de Nederlandse natuur te bieden heeft. Tevens is een investering in het Landgoed van Maas en Waal veilig en risicoloos en begeleiden we u het gehele proces zorgvuldig met uw investering.

Een recreatiewoning is niet alleen een plek voor ontspanning, maar ook een goede investering. De Hypotheekweter helpt u met uw financiering, zodat u onbezorgd geniet van uw luxe vakantiewoning in dit prachtige vakantiepark.

Landgoed van Maas en Waal - Appeltern - beeldmerk

Het Landgoed van Maas en Waal: ontspan in luxe en investeer zorgeloos en veilig

Wanneer u een recreatiewoning koopt, heeft u een recreatiehypotheek nodig. Om een recreatiehypotheek te ontvangen, moet een vakantiewoning aan een aantal voorwaarden voldoen.

  • – De recreatiewoning heeft een constructie van (bak)steen, beton en/of houtskeletbouw
  • – De recreatiewoning staat in Nederland
  • – De recreatiewoning staat met deze naam genoemd in het bestemmingsplan
  • – De recreatiewoning is aangesloten op water en elektriciteit
  • – De recreatiewoning staat op eigen grond of er is sprake van erfpacht.

Een recreatiewoning op het Landgoed van Maas en Waal voldoet volledig aan al deze eisen. De maximale toegestane hypotheek is 75% van de marktwaarde van de recreatiewoning. Wanneer u de recreatiewoning wilt verhuren, is de maximale verstrekking 75% van de marktwaarde in verhuurde staat. De maximale looptijd van de hypotheek is 25 jaar en er geldt een verplichte annuïtaire of lineaire aflossing.

Een recreatiewoning en de bijbehorende hypotheekschuld wordt door de Belastingdienst gezien als vermogen. Dit zorgt ervoor dat een recreatiewoning wordt belast in Box 3. De lening mag u hierdoor aftrekken van het vermogen, maar de rente en de kosten voor onderhoud trekt u niet af van de belasting.

Onze financiële partner bij het Landgoed van Maas en Waal is “de Hypotheekweter.” Deze gecertificeerde financiële planners helpen u met het beoordelen van uw financiële situatie, zodat u een goed, betrouwbaar en gedegen advies krijgt voor de mogelijkheden die u hebt in uw investering in het Landgoed van Maas en Waal.

Landgoed van Maas en Waal - financiering

Landgoed van Maas en Waal - Appeltern - beeldmerk

Proin eleifend tincidunt ex, vestibulum aliquam nisi eleifend at. Duis pellentesque eleifend neque sed pretium.

INVESTEREN

Meer weten over financieren

Wilt u graag meer informatie over de financiering, investeringsmogelijkheden en de rendementen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.
Zoekvenster sluiten