Landgoed van Maas & Waal - Vakantiepark

Partners

Ontwikkeling

Landlust Appeltern, een samenwerking tussen de initiatiefnemers Ploegam & Compagnon Projectontwikkeling.

Initiatiefnemer

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders – dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met de standplaats in Oss. Met een grondige aanpak zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Dat doen we door allerlei projecten in de grond-, weg- en waterbouw, transport en innovatie: we verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. We doorgronden de vragen van onze opdrachtgevers en komen tot de meest innovatieve oplossingen.

www.ploegam.nl

Initiatiefnemer

Bij Compagnon Projectontwikkeling ontwikkelen en transformeren we vanuit de vraag in de markt. Of het nu gaat om woningbouw, kantoren of bedrijfsruimten; wij spelen hier graag op in. Samenwerken vinden we belangrijk. Aan deze doelstelling dankt Compagnon Projectontwikkeling ook haar naam. We gaan graag langdurige samenwerkingen aan met onze aannemers, gemeenten, makelaars en andere ontwikkelaars. Samen streven we naar het beste eindresultaat.

www.compagnon-projectontwikkeling.nl

Verhuur en exploitatie

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 110 parken met in totaal meer dan 13.700 accommodaties. Er werken ca. 3.000 medewerkers bij Landal GreenParks. Landal GreenParks onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken en tevens de belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal kiezen. Landal GreenParks voelt zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving. Landal GreenParks is een Awaze Company. Awaze is de grootste aanbieder van vakantieparken en accommodaties in Europa. Het bedrijf bedient meer dan acht miljoen vakantiegangers per jaar en biedt meer dan 110.000 plaatsen om te verblijven in 36 landen.

www.landal.nl

Financiering

De HypotheekWeter helpt u graag op weg en zorgt dat uw financiering van begin tot eind goed geregeld is. Wij brengen graag uw financiƫle situatie in kaart en kijken we hoe deze zich kan ontwikkelen. Op basis daarvan maken geven wij onafhankelijk advies.
www.dehypotheekweter.com

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.
Zoekvenster sluiten