Landgoed van Maas & Waal - Vakantiepark

Investeren in een recreatiewoning

Investeer in een eigen stukje paradijs op aarde

Afgelopen jaren werd meer dan duidelijk hoe fijn het is om in eigen land op vakantie te gaan. Hierdoor hebben steeds meer mensen interesse gekregen in de aanschaf van een tweede woning om zich heerlijk in luxe terug te trekken. Het Landgoed van Maas en Waal biedt u de mogelijkheid om te investeren in zo’n unieke, luxe en kwalitatief hoogstaande vakantiewoning op een prachtige locatie te midden van water en groen.

De voordelen van investeren in het Landgoed van Maas en Waal op een rij:

  • Waardestijging van het vastgoed op een prachtige, unieke en gewilde locatie
  • Eigen recreatiegrond
  • Vakantiewoningen van een kwalitatief hoog niveau, met oog voor detail
  • Een aantrekkelijk alternatief voor sparen
  • Verhuur van de woning via een professionele verhuurorganisatie, waardoor u btw kunt terugvragen bij de Belastingdienst
  • Afsluiting van een recreatiehypotheek, die het mogelijk maakt om een aantrekkelijk netto rendement vanaf 12% op uw eigen vermogen te realiseren.

Landgoed van Maas en Waal - Appeltern - beeldmerk

Investeren in Landgoed van Maas en Waal is investeren in uw eigen geluk.

De voordelen van investeren

Investeren in een tweede woning heeft vele voordelen. Het belangrijkste voordeel van het investeren in een vakantiewoning is het interessante rendement dat de woning u oplevert. Door de woning te verhuren, genereert u extra inkomsten en bouwt u steeds meer vermogen. Door de investeren in een vakantiewoning bouwt u uw vermogen sneller op dan door te sparen op uw spaarrekening, zeker met het oog op de huidige spaarrente. Dit maakt het investeren in een vakantiewoning nog aantrekkelijker. Het grote voordeel van investeren in een vakantiewoning op een prachtige en geliefde locatie, is de waardestijging die de woning met de tijd oplevert. Een vakantiewoning wordt immers gezien als vastgoed en bij een eventuele verkoop levert het u een mooie winst op.

Het bijkomend voordeel van de investering, is natuurlijk een eigen plek om vakantie te vieren. Dit is ideaal voor een weekendje weg in eigen land of voor bezoek van familie en vrienden. Het beleggen in een recreatiewoning is daardoor aantrekkelijker dan investeren in aandelen.

 

Landal Greenparks: een betrouwbare partner in verhuren

De vakantiewoningen van het Landgoed van Maas en Waal zijn bij uitstek geschikt om te verhuren. De woningen staan immers op een prachtige en aantrekkelijke plek en in de wijde omgeving is er veel vraag naar huurbare vakantiewoningen. Bij Landal Greenparks, onze professionele, betrouwbare en ervaren verhuurorganisatie, zijn u en uw vakantiewoning in goede handen. Wanneer u ervoor kiest om uw woning te verhuren, dragen zij zorg voor het beheer van uw vakantiewoning en het contact met de gasten onderhouden. Zo geniet u zorgeloos van uw vakantiewoning, terwijl u huurinkomsten ontvangt.

Landgoed van Maas en Waal - Appeltern - beeldmerk

Investeer nu, zodat u nog meer geniet in de toekomst.

INVESTEREN

Meer weten over investeren

Wilt u graag meer informatie over de financiering, investeringsmogelijkheden en de rendementen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Contact opnemen

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.
Zoekvenster sluiten