Landgoed van Maas & Waal - Vakantiepark

Het landgoed

Een oneindige bron van recreatie, luxe en ontspanning

Wanneer u investeert in het Landgoed van Maas en Waal, dan belegt u in een unieke locatie. De populariteit van de omgeving van het Land van Maas en Waal als vakantie en recreatieve bestemming neemt toe. De combinatie van recreatie, luxe en comfort maakt het park uniek zijn in haar soort in dit gebied. Ontvlucht in deze oase van water, groen en rust even de dagelijkse beslommeringen en dompel uzelf onder in de luxe en comfort die het Landgoed en uw vrijstaande vakantievilla u geeft. Ons partnerschap met Landal Greenparks als professionele verhuurorganisatie zorgt ervoor dat uw investering in de beste handen is. Zo geniet u optimaal van de luxe en comfort van dit unieke Landgoed.

Voor ontspanning en vertier hoeft u het Landgoed van Maas en Waal niet te verlaten. Het vakantiepark heeft tal van mogelijkheden voor recreatie en er is voor ieder wat wils. Hierdoor geniet u optimaal van uw vrije tijd en de investering in uw vakantiewoning.

Het landgoed

Kom tot rust op het water

Aan het privémeer en de recreatie grachten is het heerlijk vertoeven en uitrusten. Op de diverse stranden geniet u heerlijk van de zon. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om actief op het water te genieten. Activiteiten als kanoën, suppen of wakeboarden behoren tot de onuitputtelijke lijst van mogelijkheden die het water biedt. Mocht het Nederlandse weer een keer niet mee zitten, dan is dat voor recreatie tijdens het verblijf geen enkel probleem. Het Landgoed beschikt over een ruim opgezet en modern binnenzwembad, waar bezoekers optimaal genieten van het water zonder de eventuele nadelen van het oer-Hollandse weer te ervaren.

Op het landgoed leven ook de jongste gasten zich volledig uit. Zo liggen er verschillende speeltuinen verspreid over het terrein, waar zij zich naar hartenlust vermaken.

Landgoed van Maas en Waal - Appeltern - beeldmerk

Bourgondisch en natuurlijk genieten in het heden en investeren in de toekomst

Ontzorg uzelf in een oase van water en groen

In de parkshop vindt u alle benodigdheden om een verblijf op het Landgoed nog meer te veraangenamen. Onze gasten vinden hier alles wat zij nodig hebben: van dagelijkse boodschappen tot een bourgondische en intieme borrelavond. En wilt u uzelf een avond volledig ontzorgen? Dan nodigen wij onze gasten graag uit in ons restaurant, waar zij genieten van de meest heerlijke gerechten, bereid met pure en eerlijke producten uit de regio.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.
Zoekvenster sluiten