Landgoed van Maas & Waal - Vakantiepark

Omgeving

Genieten van de adembenemende natuur

De onuitputtelijke schoonheid van het Land van Maas en Waal is op verschillende manieren te ontdekken. De omgeving biedt de leukste activiteiten vol avontuur, actie of juist ontspanning voor het hele gezin. Het landschap is veelzijdig en valt op verschillende manieren te ontdekken. Dit maakt het beleggen in een recreatiewoning in het Land van Maas en Waal extra interessant.

De Gouden Ham

Ontdek met een eigen of gehuurde sloep de Maas en de wateren van het prachtige recreatie- en natuurgebied de Gouden Ham. Het recreatiepark de Gouden Ham is een zeer indrukwekkend, groot en veelzijdig water- en natuurgebied in de Uiterwaarde in Het Land van Maas en Waal. De Gouden Ham ligt tussen de dorpskernen van Appeltern en Maasbommel in en heeft een open verbinding naar de Maas. In totaal zijn er drie schiereilanden, een prachtig natuurgebied en het zandstrand van meer dan 700 meter lang. Het gebied biedt tal van recreatieve voorzieningen, zoals restaurants, jachthavens en hengelsport. Na een ontspannende dag genieten van het Nederlandse landschap, legt u weer aan bij de steiger van het landgoed. Ontdek al fietsend het beste wat de Nederlandse natuur te bieden heeft: dijken met schitterende vergezichten, een prachtig waterlandschap en diverse kleurrijke begroeiingen. Of ga wandelend op ontdekkingstocht door de uiterwaarden en beleef de grote variatie aan flora en fauna in de omgeving.

Landgoed van maas en waal - appeltern - Tussen water en groen

LIGGING

Landgoed van maas en waal - appeltern - Locatie

Activiteiten voor jong en oud

Naast de prachtige natuur, biedt het de omgeving van het Landgoed van Maas en Waal ook talloze andere activiteiten. Zo valt er genoeg cultuur te snuiven in de omgeving bij verschillende bezoekwaardige historische plaatsen. Denk hierbij aan de pittoreske Megen en geniet hier zowel op cultureel als culinair gebied van de vestingsstad. Het gebied heeft een rijke historie. Bezoek Kasteel Wijchen, een prachtig bouwwerk uit de 14e eeuw wat nu wordt gebruikt als gemeentehuis én museum of Stoomgemaal de Tuut: het enige originele, intacte en werkende stoomgemaal in het Nederlandse rivierengebied. Ontdek de tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Nederland. En neem een kijkje in het pittoreske Maasbommel, een van de oudste Hanze Steden van Nederland. Voor echte wijnliefhebbers ligt op een kwartier fietsen Wijngaard ‘De Kleine Heerlijkheid’. De wijngaard verbouwt niet alleen wijn, maar teelt ook escargots.

Voor een actieve uitdaging op het water is flyboarden een aanrader. Vlieg tot 10 meter boven het water en maak spetterende duikvluchten. Ook rustigere activiteiten zijn volop aanwezig in de directe omgeving. Bezoek Ouwehands Dierenpark in Rhenen of ga een avondje ouderwets bowlen. Of werk als gezin samen door met vernuft en behendigheid de raadsels en puzzels van een escape room zo snel mogelijk op te lossen en te ontsnappen. Wie heerlijk wil ontspannen, komt een dag tot rust komen bij Thermen Berendonck in Wijchen.

Landgoed van Maas en Waal - Appeltern - beeldmerk

Het Landgoed van Maas en Waal staat voor uniek genieten en beleven op hoog niveau

Bruisende steden, verrassend dichtbij

Het Landgoed van Maas en Waal is een goede uitvalsbasis voor een aantal bruisende steden die zich op een steenworp afstand bevinden. Steden als ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Oss bereikt u eenvoudig voor een dagje weg, waar diverse bezienswaardigheden en winkelstraten volop aanwezig zijn. Zo heeft de locatie van het Landgoed van Maas en Waal voor ieder wat wils.

Landgoed van Maas en Waal - omgeving landschap

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.
Zoekvenster sluiten